Glasbene zgoščenke, knjige

GLASBENE ZGOŠČENKE Alenke Kolman


PRIDNE PERIČICE

Pridne peričice
Pridne peričice

Na zgoščenki PRIDNE PERIČICE je 18 pesmi za otroke:
Pridne peričice, Petelinček je na goro šel, Sijaj sončece, Jaz pa grem na zeleno trav´co, Mi se imamo radi, Barčica po morju plava, Če si srečen, Igramo se, Čuk se je oženil, Na kmetiji, Zima je prišla, Naša Klara, Petelinček je na goro šel – karaoke, Sijaj sončece – karaoke, Jaz pa grem na zeleno… – karaoke, Barčica – karaoke, Igramo se – karaoke, Zima je prišla – karaoke

naročilo: https://glasbenadezela.si/trgovina/

ZAPOJ IN ZAPLEŠI  – NOVO!! 2020IMG_20200429_095348

Zabavne plesne pesmice ob katerih bojo otroci radi zapeli in zaplesali:

Biserni zobki, Gibalček, Pridni palčki, Ram zam zam, Semafor, Plesni vlak, Glava ramena, Valček števil, ČU ČU VA, Palčkov dol, Račji ples, Biba.

naročilo: https://glasbenadezela.si/trgovina/


DINOZAVROV PLES

Dino-CD
Poleg že dobro poznane pesmi Dinozavrov ples ob kateri otroci veselo prepevajo:« Dino, Dino, Dino« in zaplešejo dinozavrove korake, so na njem številne avtorske skladbe Alenke Kolman ter priznanih ustvarjalcev za otroke ob katerih bodo najmlajši veselo prepevali in zaplesali: Moj prijatelj, Dobri gusar, Čebelica, Vitamini, Prvi šolski dan, Teden, Žaba Rega, Pomladni pozdrav, Mala coprnica, Rdeča kapica, Mali murnčki. Pesem Prvi šolski dan in Teden pa sta mladim poslušalcem že poznani iz predstave »Zajček Rudi gre v šolo«.

naročilo: https://glasbenadezela.si/trgovina/


JELENČEK RUDOLF

Jelenček-R
Priljubljeni junak Jelenček Rudolf, ki vsako leto skrivnostno pripelje Božička med otroke, bo lahko odslej zabaval mlade poslušalce tudi s pesmijo. Alenka Kolman je za otroke pripravila zimsko obarvano zgoščenko, na kateri najdete tako priredbe že znanih božičnih oziroma decembrskih pesmi: Sliši se glas (Jingle Bells), Zimska dežela (Winter Wonderlad), Jelenček Rudolf (Rudolph The Red Nosed Reindeer), Siva kučma, Sveta noč, Zima je prišla, Snežinka kot tudi avtorske skladbe: Povabilo dedku Mrazu, Sneženi mož, Ples pingvinov, Glasbena dežela, Oblakova pesem.  Priložena besedila v ovitku.

naročilo: https://glasbenadezela.si/trgovina/


SLOVENIJA – GLASBENA DEŽELA

Slovenija-CD
Zgoščenka in predstava GLASBENA DEŽELA vključujeta pesmi o sedmih slovenskih pokrajinah: Primorski, Notranjski, Gorenjski, Koroški, Dolenjski, Štajerski in Prekmurju; naslovna pesem Glasbena dežela pa nas navdihujoče spomni, da v Sloveniji glasbo – tudi v naravi! – slišimo na vsakem koraku. Upoštevajoč vsebino in prvinski melos posameznih pokrajin, mladi poslušalci občutijo njihovo bogato dediščino in pomen posamezne pokrajine za celotno Slovenijo. Tako zgoščenka kot predstava sta bili težko pričakovani. Glasbeni pedagogi povedo, da sodobnih domovinskih pesmi in predstav za osnovnošolce Slovenci praktično nimamo. Na glasbeni zgoščenki je 24 glasbenih del (8 pesmi: pesem za vsako pokrajino ter povezovalna pesem, Glasbena dežela), 7 ugank (za vsako pokrajino 1), ki opevajo in opisujejo našo deželo ter karaoke verzije vseh pesmi in teksti.

naročilo: https://glasbenadezela.si/trgovina/


PLES PINGVINOV

Na zgoščenki “Ples pingvinov” najdete pesmice, ki jih otroci dobro poznajo in bodo zraven prepevali: Čuk se je oženil, cd_plesPetelinček je na goro šel, Zima je prišla, Na kmetiji, Barčica, Zajček Rudi, Ni pomembno kaj je kdo … ob nekaterih veselo zaplesali: Pridne peričice, Ples pingvinov, Gremo na morje, Sneženi mož, Plesni vlak, …

Vse glasbene zgoščenke lahko naročite s spodnjim obrazcem. Poslali vam jih bomo s priporočeno pošto po plačilu  predračuna.

naročilo: https://glasbenadezela.si/trgovina/


Knjiga BOŽIČKOVI PALČKI

Božičkovi-palčki
Poučna pravljica o božičkovih pomočnikih, palčkih. Vas zanima kaj počnejo čez leto, ko ne pripravljajo daril? V slikanici boste spoznali Umivalčka, Gibalčka, Pospravljalčka, Kuhalčka, Smejalčka, Plesalčka in Počivalčka. Kaj počnejo, zakaj imajo taka imena in kako živijo…

Knjiga ima 36 strani, format 210 x 210.

naročilo: https://glasbenadezela.si/trgovina/


Oddaj Naročilo

* - obvezen vnos